Cibatuireng, Karangnunggal, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cibatuireng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanKarangnunggal

Cibatuireng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangnunggal, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.