Cibeureumhilir, Cibeureum, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cibeureumhilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanCibeureum

Cibeureumhilir nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibeureum, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg