Cibodas, Pelabuhan Ratu, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cibodas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanPelabuhan Ratu

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pelabuhan Ratu, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg