Cibuntu, Cibitung, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibuntu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCibitung

Cibuntu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibitung, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg