Cibunut, Argapura, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibunut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanArgapura
Pamaréntahan
 • Nami KuwuIndra S.pd

Cibunut nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Argapura, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg