Cicalung, Maja, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cicalung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Maja

Cicalung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Maja, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.


 

Kacamatan Maja, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Anggrawati | Banjaran | Cengal | Cicalung | Cieurih | Cihaur | Cipicung | Kertabasuki | Maja Selatan | Maja Utara | Malongpong | Pageraji | Paniis | Pasanggrahan | Sindangkerta | Tegalsari | Wanahayu


Gnome-home.svg