Cidadap, Karangnunggal, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cidadap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanKarangnunggal

Cidadap nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangnunggal, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.