Lompat ke isi

Cieurih, Cipaku, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cieurih
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Cieurih
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCipaku

Cieurih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipaku, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah

[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan

[édit | édit sumber]

Profil Daérah

[édit | édit sumber]

Wates Wilayah

[édit | édit sumber]

Géografis

[édit | édit sumber]

palih kulon désa bangbayang palih wetan désa selamanik,sareng désa urug palih kidul désa jaltrang palih kaler désa bangbayang sareng salacai

Démografi

[édit | édit sumber]

désa cieurih diapit ku dua jalur jalan saupami na bade ngadamel jalan nyaéta 1. Jalur cangkore ----cihaur beuti/ ciawi tasikmalaya 2. Jalur ciamis kota ----kawali, via jalatrang

Poténsi

[édit | édit sumber]

kedah di kembangken ti sadaya pihak baik pemerintahan sareng swasta, kanggo pengembangan kab. ciamis di jalur tengah

pertanian=

[édit | édit sumber]

Kana Pare, Jagong, sampeu, boled

Pakebonan

[édit | édit sumber]

kebon mahoni, sareng alba

Tumbu Luar

[édit | édit sumber]