Lompat ke isi

Cipaku, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Cipaku
Peta lokasi Kacamatan Cipaku
Peta lokasi Kacamatan Cipaku
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCiamis
Kode pos
46252
Lega78.37
Pangeusi69495
Kapadetan887
Kode Kemendagri32.07.11
Désa/kalurahan13
Ramatlokakecamatan-cipaku.ciamiskab.go.id
Arca-arca di Cipaku dina ahir abad ka-19

Cipaku nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Demografi[édit | édit sumber]

Tahun 2022, jumlah pangeusi Kacamatan Cipaku saloba 69.495 jiwa, kalawan wewengkon 78,37 km² jeung kapadatan 887 jiwa/km². Lajeng persentase penduduk Kacamatan Cipaku dumasar kana agamana nyaeta Islam 99,998%, teras Kristen 0,001% dimana Protestan 0,001% sareng Katolik 0,00%. [1]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Kacamatan Cipaku diwangun ku 13 desa, nyaeta:

Transportasi[édit | édit sumber]



  1. "Visualisasi Data Kependudukan - Kementerian Dalam Negeri 2022" (Visual). www.dukcapil.kemendagri.go.id. Diakses tanggal 2022-12-21.