Pusakasari, Cipaku, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pusakasari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Cipaku

Pusakasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipaku, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg