Lompat ke isi

Mekarsari, Cipaku, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Mekarsari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Mekarsari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCipaku

Mekarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipaku, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.