Lompat ke isi

Sukawening, Cipaku, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sukawening
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sukawening
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCipaku

Sukawening nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipaku, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.