Lompat ke isi

Gereba, Cipaku, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Gereba
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Gereba
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCipaku

Gereba nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipaku, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.