Gereba, Cipaku, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gereba
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Cipaku

Gereba nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipaku, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg