Cihaurbeuti, Cihaurbeuti, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cihaurbeuti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCihaurbeuti

Cihaurbeuti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cihaurbeuti, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Cihaurbeuti dicokot tina kecap cai, haur jeung beuti. Cihaurbeuti hartina cai nu asalna tina beuti awi haur.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg