Lompat ke isi

Cikapinis, Karangnunggal, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cikapinis
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Cikapinis
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanKarangnunggal

Cikapinis nyaéta salasahiji désa di kacamatan Karangnunggal, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.