Cikondang, Hantara, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cikondang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanHantara

Cikondang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Hantara, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.