Lompat ke isi

Cimahi, Caringin, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cimahi
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Cimahi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCaringin

Cimahi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Caringin, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 

Kacamatan Caringin, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Caringin | Cimahi | Indralayang | Purbayani | Sukaramé