Lompat ke isi

Purbayani, Caringin, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Purbayani
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Purbayani
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCaringin

Purbayani nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Caringin, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 

Kacamatan Caringin, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Caringin | Cimahi | Indralayang | Purbayani | Sukaramé