Cimandé Hilir, Caringin, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cimandé Hilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCaringin

Cimandé Hilir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Caringin, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.