Cimari, Cikonéng, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cimari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Cikonéng

Cimari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikonéng, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg