Cinagara, Malangbong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cinagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanMalangbong

Cinagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Malangbong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg

{{Cinagara.. asal katana tina cina jeng nagara kusabab t jaman baheula mh, di desa ieu teh seer warga2 cina anu cicing t ieu desa.

}}