Cinambo, Bantarujeg, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cinambo
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Bantarujeg

Cinambo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bantarujeg, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


Gnome-home.svg