Cindy Yuvia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cindy Yuvia
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012-2019
LébelJKT48 Project
Hits Records

Cindy Yuvia (gumelar di Jakarta, 14 Januari 1998; umur 22 taun) atanapi disebat Cinvia atanapi Yupi (ogé katelah Yupi JKT48) (salami anggota JKT48) nyaéta salah sahiji penyanyi Indonesia sareng urut anggota grup idola JKT48 anu asalna ti Jakarta. Cindy Yuvia (Yuvia) mangrupikeun anggota generasi kadua JKT48, anu akhirna janten anggota Tim KIII dina tanggal 25 Juni 2013 sareng dialihkeun ka Tim J dina 1 Juli 2018.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg