Cipaku, Kadipatén, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cipaku
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanKadipatén

Cipaku nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadipatén, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg