Cipanengah, Lembursitu, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Cipanengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanLembursitu

Cipanengah nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Lembursitu, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.