Cipondok, Cibingbin, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cipondok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCibingbin

Cipondok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibingbin, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg