Cisaat, Cibingbin, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cisaat
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Cibingbin

Cisaat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibingbin, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

désa Cisaat mangrupa salah sahiji désa anu dipekarkeun ti désa Dukuhbadag nalika taun 1984 depinitif janten désa anu mandiri anu diawalan ku désa Pesiapan teras kana depinitif. Harita anu nyangking kalungguhan kuwu mimiti nyaéta bapa Supandi Alm, dipitembeyan ku aparat désa sanesna diantawisna :

  1. Harto-----Kepala Dusun 2
  2. WA.Johar—Kepala Dusun 1
  3. Suwarta---Kaur Pemerintahan
  4. Suharno---Kaur Ekbang
  5. Sunaryo---Sekretaris Désa
  6. Suhana----Kaur Kesra

Mung hanjakal teu acan tuntas nepi kana seep masa jabatan Kuwu Supandi pupus alatan nyorang panyawat. Dugi ka Kiwari désa Cisaat tos sabaraha kali ngalaman pamilihan Kuwu, dintawisna anu kungsi nyepeng kalungguhan Kuwu di désa Cisaat nyaéta :

  1. Supandi----------1984 - 1985
  2. W.A.Johar--------1985 - 1995
  3. Tjarlan ---------1995 - 1997
  4. Eman Castiman----1997 - kakiwari

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  1. Ti Palih Kaler sareng désa Dukuhbadag
  2. Ti Palih Kidul sareng désa Sukamaju
  3. Ti Palih Wetan sareng désa Citenjo
  4. Ti Palih Kulon sareng désa Tarikolot+Cimulya Kacamatan Cimahi

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg