Citamiang, Citamiang, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Citamiang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanCitamiang

Citamiang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Citamiang, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg