Citanglar, Suradé, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Citanglar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Suradé

Citanglar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Suradé, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg