Citangtu, Kuningan, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Citangtu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Kuningan

Citangtu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kuningan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg