Lompat ke isi

Citangtu, Kuningan, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Citangtu
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Citangtu
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKuningan

Citangtu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kuningan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.