Compréng, Kiaracondong, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Compréng
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Kacamatan Kiaracondong

Compréng nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kiaracondong, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg