Cot Kumbang, Arongan Lambalek, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cot Kumbang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanArongan Lambalek

Cot Kumbang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Arongan Lambalek, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Arongan Lambalek, Aceh Barat