Cot Lampise, Samatiga, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cot Lampise
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanSamatiga

Cot Lampise nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Samatiga, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Samatiga, Aceh Barat