Cot Mane, Gandapura, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cot Mane
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanGandapura

Cot Mane nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Gandapura, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Gandapura, Bireuen


Gnome-home.svg