Dépok, Darangdan, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dépok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanDarangdan

Dépok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Darangdan, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg