Daérah Istiméwa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Babagian administratif di Indonésia
Pancasila
Tingkat Propinsi

Propinsi
Daérah HususDaérah Istiméwa

Tingkat Kabupaten/Kota

KabupaténKota
Kabupatén administratif
Kota administratif
Sagoe

Tingkat Kacamatan

Kacamatan
DistrikSagoe Cut

Tingkat Kalurahan/Désa

KalurahanDésa
NagariKampungGampong

Tempo ogé

BanjarDusunLingkungan
Rukun Warga
Rukun Tatangga

édit

Daérah Istiméwa nyaéta daérah administrasi satingkat propinsi di Indonésia. Nu kaasup daérah istiméwa di Indonésia nyaéta:

Status Daérah Istiméwa dibikeun ka daérah nu dianggep miboga kontribusi gedé jeung husus ka Républik Indonésia saméméh jeung sanggeusna proklamasi kamerdékaan.