Kabupatén administrasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Kabupatén administratif)
Jump to navigation Jump to search
Babagian administratif di Indonésia
Pancasila
Tingkat Propinsi

Propinsi
Daérah HususDaérah Istiméwa

Tingkat Kabupaten/Kota

KabupaténKota
Kabupatén administratif
Kota administratif
Sagoe

Tingkat Kacamatan

Kacamatan
DistrikSagoe Cut

Tingkat Kalurahan/Désa

KalurahanDésa
NagariKampungGampong

Tempo ogé

BanjarDusunLingkungan
Rukun Warga
Rukun Tatangga

édit

'Kabupatén administrasi nyaéta daérah administrasi tingkat II di Indonésia. Perbédaannnana jeung kabupatén biasa nyaéta kabupatén ieu mah teu miboga déwan perwakilan daérah.

Kiwari, hiji-hijina kabupatén administratif di Indonésia nyaéta Kabupatén Administratif Kepulauan Seribu di DKI Jakarta. Tadina kabupatén ieu mangrupa salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Utara.