Dadiharja, Rancah, Ciamis

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Dadiharja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanRancah

Dadiharja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancah, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg