Dammam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dammam

الدمام
Ad Dammām
Kota
Sign to Dammam.jpg
Nagara Bandéra Arab Saudi Arab Saudi
Propinsi Asy-Syarqiyah
Lega
 • Kota 800 km2 (308,9 sq mi)
Pangeusi
 (2009)
 • Kota 2.054.710
 • Métro
2.500.710
  Perkiraan
Zona wanci UTC+3
Ramatloka www.e-amana.gov.sa

Dammam (Basa Arab: الدمامAd Dammām) nyaéta ibu kota Propinsi Asy-Syarqiyah di Arab Saudi.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Saudi cities