Darmacaang, Cikonéng, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Darmacaang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCikonéng

Darmacaang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikonéng, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg