Donny Alamsyah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Donny Alamsyah
Gumelar Bandéra Indonésia Indonésia Jakarta, Indonésia
7 Désémber 1978 (1978-12-07) (yuswa 41)
Pacabakan Aktor
Taun aktif 2005 - ayeuna
Salaki/pamajikan Puteri Anggraini
Murangkalih R. Amdani

Donny Alamsyah (gumelar 7 Désémber 1978; umur 41 taun) nyaéta saurang aktor Indonésia.

Pilemografi[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg