Durén Jaya, Bekasi Timur, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Durén Jaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Kacamatan Bekasi Timur

Durén Jaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Bekasi Timur, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg