Felidae

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pikeun kagunaan séjén tina Felidae, tempo Felidae (disambiguasi).
Felidae[1]
Temporal range: Citakan:Fossil rangeOligosén ahir nepi ka Kiwari
Lodaya (Panthera tigris)
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mammalia
Order: Carnivora
Suborder: Feliformia
Kulawarga: Felidae
G. Fischer de Waldheim, 1817
Upafamili

Felinae
Pantherinae
Machairodontinae
Proailurinae[2]

Felidae ranges

Felidae nyaéta famili biologis ucing; anggota famili ieu disebut felid. Felid nu pangilaharna nyaéta ucing imah, nu mana kahiji dijadikeun lindeuk ku manusa kira-kira 10.000 taun baheula.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Citakan:MSW3 Wozencraft
  2. McKenna, Malcolm C.; Susan K. Bell (2000-02-15). Classification of Mammals. Columbia University Press. p. 631. ISBN 978-0231110136. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Carnivora


Crystal Clear app babelfish.png