Gampong Cot, Samatiga, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gampong Cot
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanSamatiga

Gampong Cot nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Samatiga, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Samatiga, Aceh Barat


Gnome-home.svg