Gampong Paya, Peudada, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gampong Paya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanPeudada

Gampong Paya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peudada, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Peudada, Bireuen


Gnome-home.svg