Lompat ke isi

Gandasari, Dawuan, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Gandasari
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Gandasari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanDawuan

Gandasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dawuan, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.