Gerokgak, Gerokgak, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gerokgak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanGerokgak

Gerokgak nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Gerokgak, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81155.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Gerokgak, Buleleng


Gnome-home.svg