Gesing, Banjar, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gesing
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanBanjar

Gesing nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Banjar, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81152.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Banjar, Buleleng


Gnome-home.svg