Goréng endog

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Goréng endog

Goréng endog nyaéta kadaharan tina endog nu disiapkeun ku cara ngagoreng endog maké minyak goréng atawa mantéga panas dina katél.

Aya sababaraha cara midangkeun goreng endog di antarana:


Foodlogo2.svg