Goréng endog

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Goréng endog

Goréng endog nyaéta kadaharan tina endog nu disiapkeun ku cara ngagoreng endog maké minyak goréng atawa mantéga panas dina katél.

Aya sababaraha cara midangkeun goreng endog di antarana:


Foodlogo2.svg