Lompat ke isi

Gunung Béntang, Sagaranten, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Gunung Béntang
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Gunung Béntang
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanSagaranten

Gunung Béntang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sagaranten, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Di Gunungbéntang loba kebon sampeu jeung nu séjéna

Tumbu Luar[édit | édit sumber]